Imagine a…

… world where everybody have the same thoughts. Where all art look the same, where all books tell the same story. Where everybody have same clothes, same shoes and drive same type of car. Where everybody have exactly the same style in their homes, and a house built exactly the same as all others. Sounds boring, don’t you think?

We are all humans, with everything that comes with it. Different colors, different thoughts, different clothes, different looks. We don’t like the same movies, or the same books. We don’t watch the same on tv and we don’t all have the same hobby.

But remember, behind what you can actually see, there is another human. A human, who maybe have something to teach you, who maybe can make you laugh and who maybe want to be your friend. Never disrespect anybody, life is too short for that.

Still the problem with this site is not is not solved.-.- So I’ll entertain you with another song used when I wrote the up coming novel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tänk dig en värld där alla hade samma tankar. Där kont såg likadan ut, där alla böcker innehöll samma sak. Där alla bar likadana kläder, likadana skor och körde likadana bilar. Där alla hade samma stil i sina hem, i likadant byggda hus. Låter tråkigt, inte sant?

Vi är alla människor, med allt som följer med det. Olika färger, olika tankar, olika kläder, olika utseende. Vi tycker inte om samma filmer, eller samma böcker. Vi ser inte samma saker på tv och vi har inte samma hobby.

Men kom ihåg, bakom det du faktiskt kan se, finns det en annan människa. En människa som kanske har något att lära dig, som kanske kan få dig att skratta och som kanske vill bli din vän. Visa alltid respekt, livet är för kort för annat.

Problemen här på sidan är dessvärre inte lösta ännu. -.- Så jag roar er med ännu en av de låtar jag lyssnade på medan jag skrev den roman som snart kommer ut. se ovan.

Comments are closed.

Powered by WordPress |