Wow…

we failed on Onyxia yesterday :) (For those who doesn’t know what that is, it’s a raid in World of Warcraft) Was supposed to be a run with only clothies, but turned out otherwise. Was fun either way.

I read somewhere that people become addicted to the game. And yes, it’s easy to go that path. One makes friends in the game. I’ve played for three years now, and many of the people I learnt to know the first time, is still there, we still play together. It’s just like making friends on a forum spread worldwide, with the difference you ingame interact together. Maybe you should try?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi misslyckades med Onyxia igår :) (För er som inte vet vad det är, det är en raid i World of Warcraft) Var menat att vara en vända för enbart klädgubbar, men så blev det inte. Var roligt ändå.

Jag läste någonstans att folk blir beroende av spelet. Och ja, det är lätt att gå den vägen. Man får vänner i spelet. Jag har spelat i tre år nu, och många av dem jag lärde känna under min första tid, finns fortfarande kvar, vi spelar fortfarande tillsammans. Det är precis som att skaffa vänner på ett forum som finns spritt världen över med den skillnad att man i spelet interagerar tillsammans. Du kanske skulle prova?

Comments are closed.

Powered by WordPress |