Busy in the kitchen

I’m cooking ham. Takes time; one hour per kilo meat. Fixing it after a recipe I learnt from my dad the other day:)

Yesterday was my mums birthday. 73 years old now, and still going strong. I gave her my 2 swedish books and my guess is, she’ll yell at me for not having the rest of the stories about Aminox and Nayem. We’ll see in a couple of days. :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Upptagen i köket. Fixar skinka. Det tar tid; en timme per kilo kött. Gör det efter ett recept jag lärde av min farsa häromdagen.

Igår var det min morsas födelsedag. 73 år gammal nu och fortfarande pigg som en mört. Jag gav henne mina 2 svenska böcker och min gissning blir att hon kommer att skälla på mig för att hon inte har resten av historierna om Aminox och Nayem. Vi får se om ett par dagar. :)

Comments are closed.

Powered by WordPress |